In februari 2020 schreef Hans…

Via de inrichting bij vrienden, hebben we kennis gemaakt met de styling van CHIQUE EN SJOFEL. Wij zijn verhuisd van een eengezinswoning naar een appartement. Hoe pak je dat aan???

We hebben besloten met Chique en Sjofel in zee te gaan; kortweg ons te laten adviseren door Germaine. In gesprekken krijgt Germaine een idee van je wensen en ze neemt de bestaande situatie en de nieuwe woonruimte goed in zich op. Ze brengt alles in kaart, plattegronden, lichtinval enz.enz. Het werd al snel duidelijk: Germaine staat synoniem voor ontzorgen. We zijn ’n paar keer mee geweest naar een showroom, waar je als particulier niet terecht kunt.

Germaine heeft er bij ons naar gestreefd geleidelijk aan de inrichting te voltooien. Telkens even wennen aan nieuwe elementen. Of het nu om verlichting ging, een vloerkleed of what ever. Inmiddels is de inrichting/aankleding compleet.

Het beste compliment voor het geheel is de reactie van de gasten die bij ons over de vloer komen en dat we kunnen samenvatten in twee woorden: warm en sfeervol.

Dat heeft Germaine bereikt door een geweldige mix van onze bestaande spullen en nieuwe elementen. We zijn super blij dat we ons hebben laten (bege-)leiden door de creatieve inslag van Germaine. Zij heeft ons geleerd los te laten en open te staan voor: anders. We wanen ons met het nodige van wat we al hadden, in een sfeervolle living met een nieuwe inrichting. Saillant detail: de stucadoor had het plafond en alle muren prachtig wit gestucadoord. Germaine stelde voor alle muren een kleur te geven.

“Dat meen je niet “ was onze reactie. Ja hoor, alleen het plafond is nog wit en de muren in een prachtige kleur. Hoe bedoel je loslaten….We zijn er nu heel blij mee. Het draagt nadrukkelijk bij aan het warme gevoel van de living. Hadden wij zelf nooit gedurfd. Hoezo loslaten…

Last but not least, behalve creatief in styling is Germaine een fantastische persoon, betrouwbaar en punctueel in alles. Kortom, voor ons een topper!

KEN JEZELF: Vind je het ook zo moeilijk van je vast patronen af te wijken ? Het kan met CHIQUE & SJOFEL . Wat een verrijking!